Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,80 €.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Στην συνέχεια  αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο linfo@lightideas.gr

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι στην Ιστοσελίδα μας και στο ΤΑΒ  Τραπεζικοί Λογαριασμοί, στο κάτω μέρος της Ιστοσελίδας μας, δεξιά στην Στήλη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, τελευταίος Σύνδεσμος.

Κόστος για Τραπεζική Κατάθεση δεν υπάρχει, εφ’ όσον γίνεται
α. Μεταφορά μέσω e-banking από την ίδια Τράπεζα στον αναγραφόμενο λογαριασμό μας
β. Κατάθεση σε Λογαριασμό μας με φυσική παρουσία στο Τραπεζικό Κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποφυγή λανθασμένης αναγραφής στοιχείων, παρακαλείσθε να αναγράφετε μόνο το Ονοματεπώνυμό σας ή και τον Αριθμό της Παραγγελίας σας. Τυχόν αναγραφή άλλων Στοιχείων ή Σημειώσεων, μη ορθών ή περιττών, μπορεί να έχει σαν επακόλουθο την δέσμευση των χρημάτων σας, για την οποίαν δεν ευθυνόμαστε. Αν επιθυμείτε μεγαλύτερη διασφάλισή σας, παρακαλούμε επικοινωνήσατε μαζί μας για την διευκόλυνσή σας.

Οι συνεργαζόμενες Τράπεζες είναι:

Eurobank, Εθνική και Alpha

Σημείωση: Τυχόν κατάθεση μέσω e-banking και όχι απ’ ευθείας σε κάποια από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες, επιφέρει έξοδα τα οποία δεν μας επιβαρύνουν σε καμμία περίπτωση. Σε μη συμφωνία του Πελάτη θα επιστρέφεται το καταβληθέν ποσό, αφού αφαιρεθεί το ποσόν των εξόδων ( 4 € για την Εθνική και 3 € για τις έλλες Τράπεζες ). Εναλλακτικά, μπορεί ο Πελάτης στην Μεταφορά των χρημάτων μέσω e-banking να ζητήσει τα έξοδα να είναι OUR, και όχι SHARE, όπου η Τράπεζά σας το παρέχει. Στην περίπτωση αυτή το κόστος είναι μικρότερο σημαντικά, ανάλογα με την Τράπεζα Τράπεζα

PayPal

Το Σύστημα PayPal που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας – FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της “πληρωμής.

Πληρωμή με Κάρτα.

Οι αγορές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και να πληρωθούν Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα και με την ασφάλεια που παρέχει η Eurobank EFG,είτε με Visa είτε με Mastercard

Για την Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα δεν υπάρχει επιβάρυνση Πληρωμής Αντικαταβολής.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Παραλαβή από Κατάστημα.

Παραγγελίες για παραλαβή από κατάστημα γίνεται δεκτές μόνο αν είναι προπληρωμένες.